Ons team

Camilo Liem
Camilo Liem

Mijn naam is Camilo Liem, Ik heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan HAN te Nijmegen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als algemeen fysiotherapeut, ben ik in 2012 gestart met de master Sportfysiotherapie, ook op de HAN in Nijmegen. Deze heb ik begin 2016 afgerond. Als sportfysiotherapeut richt ik mij op het verbeteren van de belastbaarheid, zowel lokaal als in zijn geheel. Ik gebruik hierbij vaak een actieve benadering wat meer gericht is op oefentherapie, echter pas ik ook manuele verrichtingen toe om bepaalde voorwaarden te creëren. Een holistische blik en een transparante communicatie met de patiënt vind ik hierbij essentieel. In het verleden heb ik altijd gevoetbald, nu houd ik me vooral bezig met crossfit en tennis. Ik ben werkzaam op zowel locatie Noord als Zuid.

Wessel Verdonk
Wessel Verdonk

Mijn naam is Wessel Verdonk, ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De visie van Formupgrade, 'exercise is medicine', staat ook bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het dan ook leuk om mensen die door blessure of ziekte stil zijn komen te zitten weer in beweging te krijgen. Ik ben zelf sportief (rugby en fietsen) en probeer dit over te brengen op mijn patiënten. Mijn interesse ligt bij sport- en orthopedische revalidatie maar ook voor andere klachten kun je bij mij terecht. Zo heb ik ook cursussen gevolgd op het gebied van covid-revalidatie, blood flow restriction training en dry needling. Ik ben op locatie Noord en Zuid werkzaam

Marin van der Heide
Marin van der Heide

Mijn naam is Marin van der Heide, ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding tot sportmasseur behaald en tijdens mijn studie heb ik de cursus Medical Taping behaald. Hiernaast heb ik mij gespecialiseerd in fasciatherapie. Ik help mensen graag met hun hulpvraag om zo samen tot een duurzaam resultaat te komen. Ik werk met een combinatie van manuele behandelingen (waar nodig) en een actieve behandeling waarbij de persoon als geheel centraal staat. Het mentale aspect kan soms minstens zo belangrijk zijn als het lichamelijke. In mijn vrije tijd fiets ik graag, vanaf jongs af aan is dit mijn passie geweest. In het verleden heb ik professioneel BMX beoefend in het nationaal team op Papendal, tegenwoordig mountainbike ik op recreatieve basis. Ook ben ik regelmatig in de klim- of boulderhal te vinden! Ik ben werkzaam op locatie Zuid.

Tessa van Diggelen
Tessa van Diggelen

Mijn naam is Tessa van Diggelen, ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan het Saxion te Enschede. Daarvoor heb ik ook de studie tot bewegingsagoog gevolgd waarin ik onder anderen ben opgeleid tot fitness/personal trainer en sportmasseur. In de afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende praktijken in zowel binnen- als het buitenland. Momenteel ben ik aangesloten bij het chronische netwerk en ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van claudicatio patiënten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een betrokken en professionele aanpak waarbij de patiënt centraal staat. Voor mij zijn sport en gezondheid belangrijke pijlers in mijn leven, ik ben zelf dan ook een actieve sporter en je kan me vinden in de sportschool of op de tennis/padelbaan. Ik ben werkzaam op zowel locatie Noord, Zuid en Elderveld.

Max van der Meulen
Max van der Meulen

Mijn naam is Max van der Meulen, ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond aan de HAN. Voordat ik begon met fysiotherapie heb ik de opleiding Sport- en Bewegingcoördinator gedaan, hier heb ik de cursussen Sportinstructeur, Training/Coaching en Sportverzorging & Massage gevolgd waarmee ik veel ervaring heb opgedaan bij het verzorgen en begeleiden. Bij het behandelen staat u centraal en werken wij samen om uw klachten te verhelpen. Mijn interesses liggen met name bij sportblessures, maar ook voor andere klachten bent u altijd welkom. Ik ben werkzaam op zowel locatie Noord, Zuid en Elderveld.

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Vul het onderstaande formulier in: