Het aanbod van Formupgrade

Het aanbod van Formupgrade

Ontdek het veelzijdige fitness, leefstijl en groepslessen aanbod van Formupgrade in Arnhem

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Bij Formupgrade werken we uitsluitend met de beste apparatuur die in de markt beschikbaar is van vooraanstaande merken als Hammer Strength , Life Fitness, Matrix en natuurlijk Technogym.

Meer informatie
Groepslessen
Groepslessen

Formupgrade biedt een grote variatie in groepslessen aan. In het lesrooster vind je de verschillende lessen. Zoals Pump, Zumba, Bootcamp, Zwangerfit, Cardioboxing, Spinbox 2.0, Pilates, FunFit Dance, P.I.T., Girlpower, Benen - Billen - Core, KickFun, FunFit Fysio / Basic / Xtra, Soople, Small Group Training, Pilates, Yoga, Kickboksen/Kickfun, GritFit, Insane Training, Jeugdfitness, Looptechniek & Core Stability.

Meer informatie
EGYM
EGYM

Het Egym circuit is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. De trainer stelt alle toestellen in gebaseerd op jouw persoonlijke zitpositie en trainingsgewicht. Deze gegevens worden automatisch bewaard op een chip. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout uitvoert.

Meer informatie
Personal Training & Small Group
Personal Training & Small Group

Naast de bestaande programma’s biedt Formupgrade ook personal training. Individuele training met persoonlijke aandacht. Door de vele mogelijkheden binnen Formupgrade gaat personal training bij Formupgrade verder dan alleen maar een uur lang 1 op 1 training. De personal trainer plant, organiseert en faciliteert voor jou. Bij de small group lessen train je met 1 trainer in een kleine groep. Op deze manier word je intensief begeleid richting het behalen van jouw doelen.

Meer informatie
Diëtist
Diëtist

Formupgrade heeft uiterst ervaren en vakbekwame diëtisten in huis. Naast onze begeleiding op het gebied van sport en bewegen bieden wij de bij jou passende hulp van onze diëtist op het gebied van voeding.

Meer informatie
X-Fittt
X-Fittt

X-Fittt is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. X-Fittt is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Meer informatie
Mental Coaching
Mental Coaching

Mental coaching bij Formupgrade kent twee soorten: individuele coach trajecten en groepscoaching. Ook wandel coaching behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Jeugdfitness
Jeugdfitness

Voor de jeugd bieden wij ook verschillende lessen altijd onder begeleiding van een trainer.

Wat onze leden zeggen

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van leefstijl coaching tot personal training bij Formupgrade

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Arnhem. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: fysiotherapie, leefstijl- en mental coaching, fitness, personal training, egym, small group training en groepslessen. Met onze lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. En hebben we een nieuw programma vergoed afvallen. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we ook jou kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.