Het aanbod van Formupgrade

Het aanbod van Formupgrade

Ontdek het veelzijdige fitness, leefstijl en groepslessen aanbod van Formupgrade in Arnhem

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Bij Formupgrade werken we uitsluitend met de beste apparatuur die in de markt beschikbaar is van vooraanstaande merken als Hammer Strength , Life Fitness, Matrix en natuurlijk Technogym.

Meer informatie
Groepslessen
Groepslessen

Formupgrade biedt een grote variatie in groepslessen aan. In het lesrooster vind je de verschillende lessen. Zoals Pump, Zumba, Bootcamp, Zwangerfit, Cardioboxing, Spinbox 2.0, Pilates, FunFit Dance, P.I.T., Girlpower, Benen - Billen - Core, KickFun, FunFit Fysio / Basic / Xtra, Soople, Small Group Training, Pilates, Yoga, Kickboksen/Kickfun, GritFit, Insane Training, Jeugdfitness, Looptechniek & Core Stability.

Meer informatie
EGYM
EGYM

Het Egym circuit is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. De trainer stelt alle toestellen in gebaseerd op jouw persoonlijke zitpositie en trainingsgewicht. Deze gegevens worden automatisch bewaard op een chip. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout uitvoert.

Meer informatie
Personal Training & Small Group
Personal Training & Small Group

Naast de bestaande programma’s biedt Formupgrade ook personal training. Individuele training met persoonlijke aandacht. Door de vele mogelijkheden binnen Formupgrade gaat personal training bij Formupgrade verder dan alleen maar een uur lang 1 op 1 training. De personal trainer plant, organiseert en faciliteert voor jou. Bij de small group lessen train je met 1 trainer in een kleine groep. Op deze manier word je intensief begeleid richting het behalen van jouw doelen.

Meer informatie
Diëtist
Diëtist

Formupgrade heeft uiterst ervaren en vakbekwame diëtisten in huis. Naast onze begeleiding op het gebied van sport en bewegen bieden wij de bij jou passende hulp van onze diëtist op het gebied van voeding.

Meer informatie
X-Fittt
X-Fittt

X-Fittt is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. X-Fittt is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Meer informatie
Mental Coaching
Mental Coaching

Mental coaching bij Formupgrade kent twee soorten: individuele coach trajecten en groepscoaching. Ook wandel coaching behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Jeugdfitness
Jeugdfitness

Voor de jeugd bieden wij ook verschillende lessen altijd onder begeleiding van een trainer.

Wat onze leden zeggen

Kim

"Ik sport ruim 3 jaar bij Formupgrade, dit is de eerste sportschool waar ik me erg op mijn gemak voel. Ik houd van uitdagingen en kan nog steeds mijn grenzen verleggen. Mede daardoor ga ik nog steeds 3 keer per week gemotiveerd sporten en heb ik al veel persoonlijke doelen weten te behalen!"

Kim

Jenneke

"Formupgrade is voor mij een tweede thuis, iedereen komt hier voor de zelfde doel!"

Jenneke

Rinuella

"Ik zocht een fijne sportschool dichtbij huis en was blij toen Formupgrade locatie Arnhem Zuid werd geopend. De sfeer is leuk en er zijn goede trainers die je helpen om net iets verder te gaan om progressie te boeken. Ik doe regelmatig krachttraining en volg ook graag groepslessen waar we samen hard werken, maar ook veel wordt gelachen."

Rinuella

Connie

"Formupgrade voelt voor mij als een warm bad, met aandacht en mogelijkheden voor iedereen, op ieder niveau. Bij Formupgrade verloor ik overtollige kilo's, maar vond ik mijn zelfvertrouwen."

Connie

Harry

"Ik kan iedereen Formupgrade aanbevelen, zij onderscheiden zich. Formupgrade heeft de gouden formule om de disciplines fysiotherapie, leefstijl- en mentalcoaching, diëtetiek en fitness aan te bieden in één gebouw. Ik heb het team van Formupgrade hoog in het vaandel staan. Ik ben dankbaar dat ik, door hun professionele begeleiding, een tweede kans heb gekregen om mijn leven weer terug te krijgen. In 16 maanden tijd ben ik 32 kg afgevallen, geloof ik weer in mezelf, heb meer vertrouwen en is mijn levensvreugde toegenomen. Ik kan zelfs weer hardlopen. Dit gun ik iedereen die worstelt met overgewicht."

Harry

Nils

In de zomer van 2020 was het klaar.... Ik zou met mijn dochter leuk een stukje gaan fietsen op de Postbank en moest afhaken bij het allereerste flauwe heuveltje. Later dat jaar ging ik wandelen in Zwitserland met mijn zoon en moest opnieuw afhaken, omdat ik fysiek onvoldoende fit was. Ik woog op dat moment 114kg en had nauwelijks nog uithoudingsvermogen. Ik heb mij aangemeld bij Formupgrade voor het GLI-programma. Met hulp van een leefstijlcoach zijn we samen op zoek gegaan naar de 'oorzaak' van mijn ongezonde levensstijl... Dit onder ogen zien en gaan aanpakken is wat mij betreft de belangrijkste bijdrage geweest op weg naar het nu. Het is de combinatie van kennis, aandacht en de dynamiek van de XFittt-groep die gemaakt heeft dat ik twee jaar later nog maar 87kg weeg en waarschijnlijk fitter ben dan dat ik ooit ben geweest

Nils

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van leefstijl coaching tot personal training bij Formupgrade

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Arnhem. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: fysiotherapie, leefstijl- en mental coaching, fitness, personal training, egym, small group training en groepslessen. Met onze lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. En hebben we een nieuw programma vergoed afvallen. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we ook jou kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.