Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Formupgrade kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Of dit nou gaat om iemand met een medische beperking of om een prestatie sporter die vooruitgang wil boeken. Bij Formupgrade ben je aan het juiste adres.

Vergoeding via zorgverzekering

Formupgrade heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract. Omdat elke zorgverzekeraar verschillende voorwaarden heeft is het onmogelijk aan te geven wat wel en niet voor jou vergoed wordt.

Gelrepas

Met de Gelrepas, een gemeentelijk instrument,  kunnen mensen met een wat smallere beurs mee doen aan sociaal-maatschappelijke activiteiten. Ook bij Formupgrade. De Gelrepas is gratis.

Met de Gelrepas krijg je bij Formupgrade flinke korting op jouw abonnement. Ook voor kinderen. Kom naar ons om de mogelijkheden te bespreken.

Het betreft hier alleen korting op abonnementsprijzen en uiteraard niet op behandelingen bij de fysiotherapeut.

Waarom kiest Arnhem voor Formupgrade?

Al velen gingen jou voor. Bij Formupgrade behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Formupgrade onderscheidt zich van andere sportscholen in Arnhem vanwege:

  • Ruim aanbod van dienst met o.a. fysiotherapie, fitness en leefstijlcoaching
  • Multidisciplinair team waarmee wij jou optimaal begeleiden
  • Wij verlenen jou persoonlijke zorg van hoge kwaliteit


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

 

Sportschool Formupgrade in Arnhem is dé plek voor fitness, fysiotherapie, coaching en groepslessen. Bij Formupgrade ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je jouw doelstellingen te laten halen.

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Kom lekker sporten!

Kom lekker sporten!

Geplaatst op: 2021-12-18

Bewegen is noodzaak! Je kunt volop bij ons kunt sporten: Indoor & Outdoor. Kijk in ons nieuwe rooster, reserveer jouw sport moment en kom lekker sporten! Je kunt kiezen uit: Individuele fitne...

Lees meer Meer nieuws
NIEUW: Rookvrij & Fitter

NIEUW: Rookvrij & Fitter

Geplaatst op: 2021-07-22

Meld je aan voor Rookvrij & Fitter bij Formupgrade Zowel voor leden als voor niet leden! Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Daarnaast is dit vee...

Lees meer Meer nieuws