Start NU met X-Fittt GLI, Vergoed door Basisverzekering, In samenwerking met de BeweegKuurGLI, Afvallen & Leefstijl

X-Fittt GLI, onze Gecombineerde Leefstijl Interventie, in samenwerking met de BeweegKuurGLI vergoed vanuit de Basisverzekering.

De volledige uitleg over X-Fittt GLI

(zie onder foto)

 

  • Coaching op voeding, bewegen en ontspanning, met als doel afvallen
  • Intake van 60 minuten en om de twee weken vervolgconsulten
  • Onbeperkt mail en Whatsapp contact
  • Gebruik van onze apps!
     

Garantie: persoonlijke begeleiding en aandacht.

Bij Formupgrade ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Formupgrade voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Formupgrade."

Vraag nu alle startinfo aan (stel niet uit):

Start met X-Fittt GLI en begin met je gezonde leefstijl Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Sportschool Formupgrade met twee vestigingen: in Arnhem Noord én in Arnhem Zuid is dé plek voor fitness, fysiotherapie, coaching en groepslessen. Bij Formupgrade ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je jouw doelstellingen te laten halen.

 

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
X-Fittt GLI in de basisverzekering

X-Fittt GLI in de basisverzekering

Geplaatst op: 2022-09-09

X-Fittt GLI zit per januari 2023 in de basisverzekering! Hier zijn we heel erg trots op! Wil jij als ondernemer ook met ons samenwerken om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de Nederlandse maatsch...

Lees meer Meer nieuws
Bedrijfsovername

Bedrijfsovername

Geplaatst op: 2022-09-02

Goed Nieuws!  Per direct nemen wij de afdeling Fysiotherapie over binnen het Multidisciplinaire Gezondheidscentrum Behandelbank in de wijk Elderveld, Arnhem Zuid. Nicole van Heumen-Willink heeft ons het...

Lees meer Meer nieuws