Bianca Spijker

Mijn naam is Bianca Spijker, en ik heb al jaren een haat-liefde verhouding met mijn weegschaal. Noem maar een dieet, en ik heb het geprobeerd. Ik viel wel af, maar ik hield het niet vol en kwam weer in mijn oude eetpatroon. Bovendien kwamen er altijd nog wel wat extra kilootjes bij. Op een gegeven moment had ik het helemaal gehad, geen diëten meer, ze nemen me maar zoals ik ben. Maar eigenlijk was ik diep ongelukkig met mezelf. Afgelopen februari had ik een cursus van mijn werk, waar ik geconfronteerd werd met foto’s van mezelf. Ik schrok me rot, was ik dat? Ik besloot dat het niet langer meer zo kon, dit moest veranderen. Ik had al verschillende verhalen gehoord over X-Fittt. Nog dezelfde avond heb ik me ingeschreven voor een traject.

De intake was ook weer confronterend. Het was slechter met me gesteld dan ik verwacht had. Toen begon de X-Fittt met een 5 km loop. Voor mijn doen ging dit redelijk. Maar na afloop was ik helemaal kapot. Ook gelijk kennisgemaakt met mijn team. Ik had er zin in. De eerste weken waren pittig. Twee keer per week in teamverband sporten. Ik ging zelf nog een derde keer met mijn teammaatje Jolanda naar Spinbox. En in het weekend nog een keertje hardlopen. Met de voeding had ik geen probleem, was een kwestie van wennen. Het is je voedingspatroon aanpassen geen dieet. Zo ben ik in 12 weken 15 kilo afgevallen.
De keuze was gauw gemaakt: nog een rondje X-Fittt. Ook dit keer weer een supergezellig team wat ook zeer gemotiveerd was. De kilo’s gingen iets langzamer dit keer. Maar toch 5 kilo eraf. Ik voel me super fit, en een ander mens. Ik heb zelfs de Arnhem Urban trail van 10 kilometer gelopen.
Ook heb ik door mijn succes andere mensen over de streep getrokken om mee te doen met X-Fittt. Zo ook mijn collega Kelvin Harlé. Die is in 12 weken 25 kilo afgevallen en heeft ook de 10 kilometer Urban trail meegelopen. Ook hij gaat voor een tweede ronde.
Om een stok achter de deur te houden ga ik in januari voor een rondje X-Fittt pro. Lekker blijven sporten en om de laatste kilootjes eraf te krijgen. Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen die worstelt met zijn gewicht en wil afvallen een X-Fittt traject aanraden.

Groetjes Bianca

 

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
We zijn weer OPEN!

We zijn weer OPEN!

Geplaatst op: 2020-05-07

Je kunt weer in onze locaties terecht om te sporten! Beweegcentrum Formupgrade is specialist in fysiotherapie, leefstijl, diëtetiek en training. Daarmee helpen wij elke dag mensen om gezonder te leven. ...

Lees meer Meer nieuws
Fysiotherapie weer OPEN!

Fysiotherapie weer OPEN!

Geplaatst op: 2020-03-29

Onze fysiotherapeuten behandelen weer iedereen in de praktijk. Zowel in de oefenzaal als in de behandelkamer! Uiteraard hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen binnen het centrum om de 1,5 meter afstand ...

Lees meer Meer nieuws
 • Allemaal super bedankt voor de begeleiding ik voel me weer als herboren en lekker fit.

  Remco Wolfsen
 • Ik heb veel meer energie en voel me een stuk gelukkiger. Wat ik per maand betaal vind ik niet veel, voor alles wat ik krijg.

  Alexandra Coolen
 • Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik heb heel veel energie. Fijn is dat de abonnementen bij Formupgrade betaalbaar zijn.

  Richard Sanders
 • Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen X-Fittt aanraden.

  Bianca Spijker
Remco Wolfsen Alexandra Coolen Richard Sanders Bianca Spijker