Sportfysio

Sportfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie, gericht op blessures, die ontstaan zijn tijdens of door het sporten. Door een specifieke benadering van sportblessures volgens de meest recente ontwikkelingen geeft Formupgrade jou een optimale behandeling. Doel van de behandeling is niet alleen het genezen van blessures, maar ook het begeleiden en adviseren van jou als sporter. Zodat je weer snel en verantwoord kan sporten.
Sportfysiotherapie wordt vergoed, net als reguliere fysiotherapie, vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u aanvullend verzekerd bent.

Voor wie is sportfysiotherapie?
Sportfysiotherapie is voor iedereen die aan sport doet. Het maakt niet uit welke sport en op welk niveau dat beoefend wordt. Wanneer je niet voluit kan sporten en gehinderd wordt door een blessure, dan kan onze sportfysiotherapeut daarbij van dienst zijn.

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Gratis Gezondheidscheck voor Gelrepashouders

Gratis Gezondheidscheck voor Gelrepashouders

Geplaatst op: 2022-07-31

Heb je een Gelrepas en wil je gratis je gezondheid checken?  Meld je dan nu aan: sportinarnhem.nl/check-gelrepas De gratis gezondheid check bestaat uit: Gezondheidscheck Adviesgesprek Gratis p...

Lees meer Meer nieuws
Kom lekker sporten!

Kom lekker sporten!

Geplaatst op: 2021-12-18

Bewegen is noodzaak! Je kunt volop bij ons kunt sporten: Indoor & Outdoor. Kijk in ons nieuwe rooster, reserveer jouw sport moment en kom lekker sporten! Je kunt kiezen uit: Individuele fitne...

Lees meer Meer nieuws