Groepslessen

Groepslessen bij Formupgrade

Rug & Buikprogramma
Rug & buikprogramma, voorheen ook wel Core Training genoemd, is een training voor de kernspieren in ons lichaam. Dus wanneer we het over Rug en Buikprogramma hebben, dan gaat het over oefeningen die onze romp (rug, buik en bekken) stabieler en sterker maken.

Core & Pump
Combinatie van core stability oefeningen met body pump. Een total workout voor het hele lichaam.
Kick Fun: Bij deze les wordt er met behulp van de basis kickboksen het uiterste van je gevraagd, tijdens de les zullen er ook conditie oefeningen uitgevoerd worden.

Zwangerfit®
ZwangerFit® is een nieuw en eigentijds programma voor de actieve zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw. Een zwangerschap en het eerste jaar na de bevalling vragen immers veel van het lichaam. Zwangere vrouwen die bewegen hebben minder last van verschillende zwangerschapskwalen, zijn beter voorbereid op de bevalling en herstellen sneller in de periode daarna.

GymBall
Tijdens deze training ligt de nadruk op het versterken van de rompstabiliteit. De les is met name geschikt voor mensen met lage rugklachten of een zwakke rompstabiliteit. Deze les onderscheid zich doordat hij uitsluitend op de gym ballen gegeven wordt. U kunt een rustige les verwachten waar aandacht voor houding centraal staat.

FunFit! Fysio
Heb je bepaalde gezondheidsklachten? Of ondervind je lichamelijke beperkingen tijdens het sporten? Dan is FunFit! – Fysio het meest geschikt voor je. Tijdens deze lessen wordt via de FunFit! methode les gegeven, maar wordt er ook rekening gehouden met de belastbaarheid van de deelnemers. Bovendien wordt deze les gegeven door een fysiotherapeut die altijd oog heeft voor je klacht en hierop kan inspelen tijdens de les.

FunFit! Basic
Heb je een lange tijd niet gesport? Of begin je net bij Formupgrade? Doe dan mee met het FunFit! – Basic programma. Alle ingrediënten voor een complete training zijn aanwezig, maar je krijgt ook de kans om rustig te verkennen wat je grenzen zijn.

FunFit Xtra
Deze les is speciaal ontworpen voor diegenen die een stukje extra uitdaging zoeken en zal vooral de al gevorderde sporter aanspreken. Deelnemers van deze les weten wat ze kunnen en zijn opzoek naar uitdaging. Ze zijn niet bang om zich in het zweet te werken en zijn bereid om tot het uiterste te gaan.

FunFit! Pro
De meest extreme les van het FunFit! Programma. Deze is bedoeld voor de sporter die er van houdt om tot het uiterste te gaan. En eigenlijk nog een stap verder dan dat.
Insane Training: Dit is een zeer intensieve full-body work-out waarin je contant met je gehele lichaam bezig bent! Er word enkel gebruik gemaakt van lichaamsgewicht .

Spinbox
Spinbox is een combinatie van Spinning, Kickfun en Power Intensity Training(P.I.T.). Iedere activiteit zal 20 minuten duren waarna er afgewisseld wordt. De totale duur van de les is 60 minuten.
Daarnaast worden de verschillende activiteiten ook apart van elkaar gegeven.

Spinning
Spinning is een intensieve calorie verslindende fitness les. 60 minuten lang worden er verschillende oefeningen op de spinningfiets uitgevoerd. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau mee fietsen!

Kickfun
Bij kickfun gaat het erom dat je plezier beleeft tijdens de workout. Het is gebaseerd op de vechtsport en zorgt voor een optimale conditieverbetering. Door de muziek en de verschillende kickfun oefeningen wordt je gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Deze les duurt 60 minuten.

P.I.T. (Power Intensity Training)
Deze les, van 60 minuten, bestaat uit krachtuithoudingsvermogen oefeningen. Dit is een explosieve intensieve les waarbij een fullbody– workout centraal staat. Verschillende gewichtstangen, losse gewichten en lichaamsgewicht oefeningen zorgen voor een workout op maat.

Steps
Hou je van bewegen op muziek? Dan is Steps iets voor jou! Tijdens deze les worden diverse oefeningen uitgevoerd in combinatie met een step die zorgen voor een total body workout. Muziek staat centraal in deze les en zal zorgen dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Onbeperkt Sporten abonnement
Met het onbeperkt Sporten abonnement kunt u onbeperkt sporten op alle 3 de locaties. U kunt dan gebruik maken van de fitness en van de groepslessen die op de desbetreffende locatie worden aangeboden. Bij de groepslessen krijgt u deskundige begeleiding, bij de fitness werkt u zelfstandig aan uw doelen.

Small Group Trainingen
Bij de small group lessen traint u met 1 trainer en nog maximaal 4 andere personen. Op deze manier wordt u intensief begeleid richting het behalen van uw doelen

Als u op de website naar roosters gaat kunt u het aanbod groepslessen per locatie bekijken.