Steven Uijl

Steven Uijl
Leefstijlcoach
Steven Uijl Leefstijlcoach Sinds 2016 ben ik actief bij Formupgrade als trainer en vanaf februari 2019 zal ik beginnen als leefstijlcoach. Gedurende mijn opleiding Sportkunde in Vlissingen heb ik vanaf 2012 ervaring opgedaan met het begeleiden van iedere leeftijdscategorie en heb ik mij verdiept in het onderdeel Sport en Voeding aan de Hogeschool van Arnhem […]

Steven Uijl
Leefstijlcoach

Sinds 2016 ben ik actief bij Formupgrade als trainer en vanaf februari 2019 zal ik beginnen als leefstijlcoach. Gedurende mijn opleiding Sportkunde in Vlissingen heb ik vanaf 2012 ervaring opgedaan met het begeleiden van iedere leeftijdscategorie en heb ik mij verdiept in het onderdeel Sport en Voeding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij. Iedereen is uniek en iedereen verdient de aanpak op maat die zij nodig hebben. Mijn doel is om samen doelgericht te werken naar een betere leefstijl. Om die te realiseren heb ik alleen die van u nodig!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek! Dan kunnen wij samen kijken wat ik of mijn collega’s voor u kunnen betekenen.