Laura Smit

Laura Smit
Leefstijlcoach
Laura Smit Leefstijlcoach Na 2 jaar als bewegingsagoog stage te hebben gelopen bij Formupgrade ben ik in 2015 fulltime aan de slag gegaan met leefstijlcoaching. Gedurende mijn opleiding Sportkunde heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en doelstellingen. Daarnaast heb ik een cursus mental coaching gevolgd en verdiep ik mij met name ook op […]

Laura Smit
Leefstijlcoach

Na 2 jaar als bewegingsagoog stage te hebben gelopen bij Formupgrade ben ik in 2015 fulltime aan de slag gegaan met leefstijlcoaching. Gedurende mijn opleiding Sportkunde heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en doelstellingen. Daarnaast heb ik een cursus mental coaching gevolgd en verdiep ik mij met name ook op het stoppen met roken.

Naast het groeien van vertrouwen vind ik ook resultaat gerichtheid belangrijk in mijn gesprekken met u. Wij geven u dan ook een leefstijlbegeleiding op maat. Wij kijken naar de persoon die u bent, het werk wat u doet en uw dagelijkse leven daaromheen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek! Dan kunnen wij samen kijken wat ik of mijn collega’s voor u kunnen betekenen.