Doe mee aan onze workshops!

Binnen Formupgrade vinden wij het erg belangrijk dat onze professionele kennis wordt overgedragen naar jullie als sporter. Daarom bieden wij naast groepslessen ook workshops aan op het gebied van bewegen, voeding en gedragsverandering. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Voor deelnemers van ons gecombineerde leefstijlinterventie X-Fittt GLI beweegkuur is het gratis. Voor overige sporters of niet-leden vragen wij een bijdrage van 5 euro per workshop. Inschrijven kan telefonisch of bij ons aan de balie en de betaling wordt voorafgaand aan de start van de workshop voldaan.

Voeding
Macro-nutriënten, verzadigde vetten, eiwitten.. Hoe zat het nou ook alweer? Kom langs bij de workshop en laat je door de sportdiëtist(e) op een interactieve manier informeren over de basiskennis van voeding! Waar moet je op letten als je in de supermarkt loopt? Welke muesli is gezonder? Waar zitten de suikers verborgen? Welke vetten zijn goed? etc.

Gedrag
Hoe beïnvloeden onze gedachtes ons gedrag? Heb jij tijdens jouw traject al te maken gehad met een terugval in jouw oude patroon of wil jij dat gaan voorkomen? Ga doelgericht met ons aan de slag! Tijdens deze workshop zullen jullie in kleine groepen aan de slag gaan. Jullie stellen een individueel plan op waarmee jullie meer grip krijgen bij risicosituaties!

Bewegen
Hoe kan ik buiten het sporten om meer bewegen? Wat is het effect van meer stappen per dag? Hoe moet de verhouding tussen cardiotraining en krachttraining zijn? Benieuwd wat er allemaal binnen jouw lichaam gebeurd wanneer jij gaat sporten en hoe jij meer uit jezelf kan halen met betrekking tot voeding? Tijdens deze workshop zullen wij je op een interactieve manier informeren en activeren. We zullen ingaan op de onderwerpen als het effect van zowel krachttraining en duurtraining, super-compensatie en voeding voor, tijdens en na het sporten. Wees er bij en sport/eet slimmer!

Meer informatie of aanmelden? leefstijlcoach@formupgrade.nl

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Doe mee aan onze workshops!

Doe mee aan onze workshops!

Geplaatst op: 2019-12-02

Binnen Formupgrade vinden wij het erg belangrijk dat onze professionele kennis wordt overgedragen naar jullie als sporter. Daarom bieden wij naast groepslessen ook workshops aan op het gebied van bewegen, voeding ...

Lees meer Meer nieuws
Resultaat na 6 weken X-Fittt GLI

Resultaat na 6 weken X-Fittt GLI

Geplaatst op: 2019-06-25

Met leefstijlcoaching vergoed door de basisverzekering

Lees meer Meer nieuws
 • Allemaal super bedankt voor de begeleiding ik voel me weer als herboren en lekker fit.

  Remco Wolfsen
 • Ik heb veel meer energie en voel me een stuk gelukkiger. Wat ik per maand betaal vind ik niet veel, voor alles wat ik krijg.

  Alexandra Coolen
 • Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik heb heel veel energie. Fijn is dat de abonnementen bij Formupgrade betaalbaar zijn.

  Richard Sanders
 • Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen X-Fittt aanraden.

  Bianca Spijker
Remco Wolfsen Alexandra Coolen Richard Sanders Bianca Spijker