Kom ook hardlopen bij Formupgrade!

Formupgrade biedt op maandag en woensdag hardlooptrainingen aan.
Op maandag avond is de training voor beginners van 19.00 – 19.50 uur.
Op maandag en woensdag is de training voor gevorderden van 20.00- 21.00 uur.
In Arnhem Zuid.

De training staat onder begeleiding van onze deskundige trainers. Kom gerust een paar keer vrijblijvend meedoen tijdens één van de trainingen. Trainen en lopen (trimmen) in een groep is gezellig en motiveert en het is goed voor je gezondheid.  De trainers geven aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. Voor mannen en vrouwen.

De lessen bestaan uit een specifieke hardloop warming up, vervolgens volgt er een interval programma waarin stukken hardlopen afgewisseld worden met pauze momenten en we sluiten weer af met een cooling down. Tijdens de lessen is er aandacht voor persoonlijke doelen/ wensen van de sporter.

Hoe ervaren sporters de hardloopgroep?

Betty, Debora en Ben trainen bij Formupgrade. Lees hieronder over hun ervaringen.

 “De hardloopgroep is een leuke groep, met gezellige, lieve, hardwerkende lopers. We stimuleren elkaar, helpen elkaar waar nodig is. Er heerst een leuke en gezellige sfeer. En je brengt jouw enthousiasme goed over op de groep. Ik ga met heel veel plezier naar de hardlooptraining, ook al loop ik altijd achteraan.”
“Op 14 maart 2021 mag ik meedoen met de halve marathon van New York. Een meisjesdroom die in vervulling gaat. Als ik het vroeger op tv zag, ging mijn hartje acuut een stuk sneller kloppen. Dat ik nu zelf écht mee mag doen, voelt nog steeds heel onwerkelijk. Het is natuurlijk schitterend dat ik mee mag doen, maar het zou nóg mooier zijn als ik mijn gewenste tijd kan neerzetten.”
“Mijn eerste hardloop wedstrijd, de Marikenloop, heb ik in 2014 gedaan. Sindsdien vind ik hardlopen erg leuk. Ik ben 7 jaar geleden begonnen bij Formupgrade waar ik ook regelmatig de hardloop lessen van Joeri volg. Ik vind de lessen leuk en ook gezellig! Dat vind ik ook belangrijk met sporten, het plezier! In het begin moest ik echt nog conditie opbouwen. Joeri geeft interval les, waardoor ik steeds het iets langer kon volhouden. Ik ben fysiek sterker geworden en ik heb een betere conditie gekregen. Ik voel me hierdoor veel fijner en energieker.”
“Als je eenmaal je ademhaling onder controle hebt dan lijk je zonder probleem eeuwig door te kunnen blijven lopen. Wat een heerlijk gevoel is dat. Dit heeft mij mentaal heel sterk gemaakt, dank daarvoor!”

 

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Kom ook hardlopen bij Formupgrade!

Kom ook hardlopen bij Formupgrade!

Geplaatst op: 2020-09-28

Formupgrade biedt op maandag en woensdag hardlooptrainingen aan. Op maandag avond is de training voor beginners van 19.00 – 19.50 uur. Op maandag en woensdag is de training voor gevorderden van 20.00- 21.0...

Lees meer Meer nieuws
We blijven OPEN! Lees over de EXTRA Corona maatregelen

We blijven OPEN! Lees over de EXTRA Corona maatregelen

Geplaatst op: 2020-05-07

Formupgrade is blij dat de overheid bevestigt dat sport & bewegen belangrijk is en dat mensen aan hun vitaliteit werken. Onze groepslessen (inclusief workshops), vrije fitness en eGym blijven mogelijk, met het...

Lees meer Meer nieuws
 • Allemaal super bedankt voor de begeleiding ik voel me weer als herboren en lekker fit.

  Remco Wolfsen
 • Ik heb veel meer energie en voel me een stuk gelukkiger. Wat ik per maand betaal vind ik niet veel, voor alles wat ik krijg.

  Alexandra Coolen
 • Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik heb heel veel energie. Fijn is dat de abonnementen bij Formupgrade betaalbaar zijn.

  Richard Sanders
 • Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen X-Fittt aanraden.

  Bianca Spijker
Remco Wolfsen Alexandra Coolen Richard Sanders Bianca Spijker