Herstel na Corona vergoed door basisverzekering

Het Succes van Corona Revalidatie bij Formupgrade!

"Eind november werd ik geveld door corona. Waar ik voor de corona zo'n 4x per week bij Formupgrade te vinden was, was na corona mijn conditie en kracht ver te zoeken: een stukje wandelen was een uitputtingsslag en een trap oplopen was loodzwaar.

Op advies van mijn huisarts en mijn leefstijlcoach Priscilla, kwam ik terecht bij fysiotherapeut Wessel voor revalidatie na corona. Tijdens de fysiotherapie zijn we aan de slag gegaan met ademhalingsoefeningen, spieropbouw en conditieopbouw.

Al snel merkte ik, dat ik iedere week wat progressie boekte en langzaam ook mijn dagelijkse activiteiten weer op kon gaan pakken.

Na 3 maanden fysiotherapie ben ik inmiddels weer fulltime aan het werk en probeer ik zo'n 3 keer per week weer een funfitles te volgen. Mijn conditie is nog niet optimaal, maar zonder fysiotherapie was ik zeker niet zo ver gekomen."

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Gratis Gezondheidscheck voor Gelrepashouders

Gratis Gezondheidscheck voor Gelrepashouders

Geplaatst op: 2022-07-31

Heb je een Gelrepas en wil je gratis je gezondheid checken?  Meld je dan nu aan: sportinarnhem.nl/check-gelrepas De gratis gezondheid check bestaat uit: Gezondheidscheck Adviesgesprek Gratis p...

Lees meer Meer nieuws
Kom lekker sporten!

Kom lekker sporten!

Geplaatst op: 2021-12-18

Bewegen is noodzaak! Je kunt volop bij ons kunt sporten: Indoor & Outdoor. Kijk in ons nieuwe rooster, reserveer jouw sport moment en kom lekker sporten! Je kunt kiezen uit: Individuele fitne...

Lees meer Meer nieuws