Herstel na Corona vergoed door basisverzekering

Het Succes van Corona Revalidatie bij Formupgrade!

"Eind november werd ik geveld door corona. Waar ik voor de corona zo'n 4x per week bij Formupgrade te vinden was, was na corona mijn conditie en kracht ver te zoeken: een stukje wandelen was een uitputtingsslag en een trap oplopen was loodzwaar.

Op advies van mijn huisarts en mijn leefstijlcoach Priscilla, kwam ik terecht bij fysiotherapeut Wessel voor revalidatie na corona. Tijdens de fysiotherapie zijn we aan de slag gegaan met ademhalingsoefeningen, spieropbouw en conditieopbouw.

Al snel merkte ik, dat ik iedere week wat progressie boekte en langzaam ook mijn dagelijkse activiteiten weer op kon gaan pakken.

Na 3 maanden fysiotherapie ben ik inmiddels weer fulltime aan het werk en probeer ik zo'n 3 keer per week weer een funfitles te volgen. Mijn conditie is nog niet optimaal, maar zonder fysiotherapie was ik zeker niet zo ver gekomen."

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Nieuwe rooster online!

Nieuwe rooster online!

Geplaatst op: 2021-11-28

Ons nieuwe rooster is klaar en staat online. Wij hebben hard gewerkt om jou zoveel mogelijk te kunnen laten trainen bij Formupgrade. Ondanks de nieuwe Corona maatregelen. Het kan zijn dat het rooster in de k...

Lees meer Meer nieuws
Neem iemand mee, Together Fittt!

Neem iemand mee, Together Fittt!

Geplaatst op: 2021-10-20

Together Fittt - November actie Wat moet je doen vanaf 1 november? Neem als lid iemand anders mee naar Formupgrade. Iemand die nog niet bij ons sport. Dat kan zijn een vriend, vriendin, jouw partner, een fam...

Lees meer Meer nieuws
 • Allemaal super bedankt voor de begeleiding ik voel me weer als herboren en lekker fit.

  Remco Wolfsen
 • Ik heb veel meer energie en voel me een stuk gelukkiger. Wat ik per maand betaal vind ik niet veel, voor alles wat ik krijg.

  Alexandra Coolen
 • Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik heb heel veel energie. Fijn is dat de abonnementen bij Formupgrade betaalbaar zijn.

  Richard Sanders
 • Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen X-Fittt aanraden.

  Bianca Spijker
Remco Wolfsen Alexandra Coolen Richard Sanders Bianca Spijker