Belangrijke informatie over lidmaatschap

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER LIDMAATSCHAP

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de contributie. Je kunt geen gebruik maken van ons gebouw en onze apparatuur. Hoe gaan wij daarmee om? 

We leven met z'n allen in een bijzondere tijd. Een tijd die niemand ooit eerder heeft meegemaakt. Voor ons is het, net als voor mensen thuis, zoeken naar mogelijkheden en kansen, zonder de gezondheid in gevaar te brengen. We doen ons uiterste best om al onze leden binnen de tijdelijke beperkingen zo goed mogelijk te helpen gezond te leven. Zodat je ook jouw weerstand verhoogt. Extra belangrijk in deze tijd.

Formupgrade blijft je helpen om fit te worden en te blijven. Dat doen wij als volgt:
 

 1. Wij bellen elk lid voor zijn of haar persoonlijke adviezen en coaching.
 2. Elke dag online lessen, live uitgezonden via Formupgrade Facebook.
 3. Onze lessen blijven een week na uitzending te zien via Formupgrade Youtube.
 4. Elke dag een Work Out of the Day (WOD), via Formupgrade Youtube en via Formupgrade Instagram.
 5. Voeding adviezen & recepten voor gezonde voeding via Formupgrade Youtube.
 6. Beweeg adviezen in beeld door onze fysiotherapeuten via Formupgrade Youtube.
 7. Persoonlijke trainingsschema's voor thuis via een vraag naar info@formupgrade.nl.
 8. Persoonlijk voedingsadvies via een vraag naar esther@formupgrade.nl.
 9. Wekelijks een loop & wandel challenge door Joeri Wolf via Formupgrade Facebook.
 10. Mental Coaching video gesprekken, aan te vragen via mentalcoach@formupgrade.nl.
 11. Work Outs voor thuis via de Formupgrade App.
 12. Onze leefstijlcoaches geven hun consulten nu digitaal en telefonisch aan onze X-Fittt GLI deelnemers.
 13. Onze fysiotherapeuten zijn beschikbaar voor een behandeling of intake via video bellen. Maak een afspraak via info@formupgrade.nl en 026-3823334 en 026-3793253.
   

DAARNAAST BIEDEN WE AL ONZE LEDEN VANAF VANDAAG HET VOLGENDE EXCLUSIEVE PROGRAMMA AAN!
 

 • I - Online intake voor persoonlijk thuisprogramma gedurende de Corona crisis.

 

 • II - 1 x Per twee weken personal training sessie van 30 minuten waarbij onze personal trainers via video bellen jou een 1 op 1 personal training geven.

 

 • III - Als gewenst te vervangen door of aan te vullen met een persoonlijk trainingsschema en/of voedingsschema op maat.


De totale maandkosten voor dit programma bedragen €149,- per maand. Dit bieden wij al onze leden tijdens de Corona crisis VOLLEDIG GRATIS AAN*. Wil je hier gebruik van maken zend dan een e-mailbericht naar dave@formupgrade.nl.

*Voor niet leden geldt het bedrag van €149,- per maand. 

Steun vanuit de overheid

Ook zijn wij aan het onderzoeken welke ondersteuning onze overheid ons biedt. Het bedrijf is wel dicht, maar onze kosten draaien voor een groot gedeelte door. Daar zitten natuurlijk duizenden bedrijven mee, dus de overheid heeft hier een flinke kluif aan. Ze hebben dan ook nog geen concreet antwoord voor ons op dit moment, maar beloven wel te helpen. We houden jullie op de hoogte.

Aanvullende tegemoetkoming voor onze leden

De wet beschermt bedrijven en werknemers in geval van overmacht. Daar is in dit geval ook sprake van. Dat betekent dat de contributie door blijft lopen, ondanks dat we tijdelijk gesloten zijn. Wij betalen op onze beurt onze werknemers, onze hypotheek, energie en andere vaste kosten gewoon door. Formupgrade probeert net als heel veel andere bedrijven om de werkgelegenheid te behouden. Op die manier kunnen we voorkomen dat we in een (nog grotere) crisis terecht komen. We vragen dan ook je begrip hiervoor.
Wij zullen, uiteraard wanneer we meer duidelijkheid hebben over de situatie en in welke mate wij vanuit de overheid ondersteund worden, een aanvullende tegemoetkoming geven aan onze leden. Aanvullend op alles wat wij nu op afstand voor jou doen. De manier waarop, dat kunnen we dus op dit moment helaas nog niet invullen. Maar je krijgt onze persoonlijke toezegging dat wij jou een passende aanvullende tegemoetkoming zullen geven.

Jij zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in Formupgrade zal er voor zorgen dat wij ook na deze crisis onze diensten kunnen blijven leveren zoals je van ons gewend bent. Wij vragen jou om geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

We hopen natuurlijk dat je lekker actief blijft en dat onze personal training, online lessen, work outs en de inspiratie die we via de social media, Youtube en website kanalen aanreiken, praktisch genoeg zijn om toch met dezelfde frequentie als voorheen sportief actief te zijn. Wij zullen je op een later moment laten weten welke aanvullende tegemoetkoming we gaan bieden. Hoewel we begrijpen dat iedereen hier meteen informatie over wil krijgen, hopen we op jullie begrip, medewerking en geduld in deze.
 

Tot slot willen wij in onderstaande video aan jullie duidelijk maken dat wij oprecht in jullie 

geïnteresseerd zijn en dat jullie gemist worden bij Formupgrade.


 

Boodschap van Team Formupgrade


Wij wensen je veel gezondheid toe en pas goed op jezelf.

Met sportieve groet,

Team Formupgrade

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
We zijn weer OPEN!

We zijn weer OPEN!

Geplaatst op: 2020-05-07

Je kunt weer in onze locaties terecht om te sporten! Beweegcentrum Formupgrade is specialist in fysiotherapie, leefstijl, diëtetiek en training. Daarmee helpen wij elke dag mensen om gezonder te leven. ...

Lees meer Meer nieuws
Fysiotherapie weer OPEN!

Fysiotherapie weer OPEN!

Geplaatst op: 2020-03-29

Onze fysiotherapeuten behandelen weer iedereen in de praktijk. Zowel in de oefenzaal als in de behandelkamer! Uiteraard hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen binnen het centrum om de 1,5 meter afstand ...

Lees meer Meer nieuws
 • Allemaal super bedankt voor de begeleiding ik voel me weer als herboren en lekker fit.

  Remco Wolfsen
 • Ik heb veel meer energie en voel me een stuk gelukkiger. Wat ik per maand betaal vind ik niet veel, voor alles wat ik krijg.

  Alexandra Coolen
 • Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik heb heel veel energie. Fijn is dat de abonnementen bij Formupgrade betaalbaar zijn.

  Richard Sanders
 • Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen X-Fittt aanraden.

  Bianca Spijker
Remco Wolfsen Alexandra Coolen Richard Sanders Bianca Spijker