Leefstijlcoaching

Start met afvallen met onze gecombineerde leefstijlinterventie X-Fittt GLI.

Leefstijlcoaching
arrow-down

Wat is X Fittt GLI

X-Fittt GLI is een aanpak die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en gedragsverandering. X-Fittt GLI is gebouwd op drie pijlers:

– Gezonde voeding
– Meer bewegen
– Factoren die invloed hebben op een gezonde leefstijl. Hierbij valt te denken aan onder andere de slaapkwaliteit, stress, alcohol en voldoende ontspanning.

X-Fittt GLI duurt 2 jaar. In het eerste jaar staat begeleiding centraal. In het tweede jaar terugvalpreventie. X-Fittt GLI wordt vanaf januari 2023 vergoed vanuit de basisverzekering. Momenteel wordt het sinds 2019 uitgevoerd in samenwerking met en volgens de voorschriften van de BeweegKuur GLI.

Meer informatie

Meer informatie

Dat is uiteraad geen probleem vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Kim

"Ik sport ruim 3 jaar bij Formupgrade, dit is de eerste sportschool waar ik me erg op mijn gemak voel. Ik houd van uitdagingen en kan nog steeds mijn grenzen verleggen. Mede daardoor ga ik nog steeds 3 keer per week gemotiveerd sporten en heb ik al veel persoonlijke doelen weten te behalen!"

Kim

Janneke

"Formupgrade is voor mij een tweede thuis, iedereen komt hier voor de zelfde doel!"

Janneke

Rinuella

"Ik zocht een fijne sportschool dichtbij huis en was blij toen Formupgrade locatie Arnhem Zuid werd geopend. De sfeer is leuk en er zijn goede trainers die je helpen om net iets verder te gaan om progressie te boeken. Ik doe regelmatig krachttraining en volg ook graag groepslessen waar we samen hard werken, maar ook veel wordt gelachen."

Rinuella

Connie

"Formupgrade voelt voor mij als een warm bad, met aandacht en mogelijkheden voor iedereen, op ieder niveau. Bij Formupgrade verloor ik overtollige kilo's, maar vond ik mijn zelfvertrouwen."

Connie

Harry

"Ik kan iedereen Formupgrade aanbevelen, zij onderscheiden zich. Formupgrade heeft de gouden formule om de disciplines fysiotherapie, leefstijl- en mentalcoaching, diëtetiek en fitness aan te bieden in één gebouw. Ik heb het team van Formupgrade hoog in het vaandel staan. Ik ben dankbaar dat ik, door hun professionele begeleiding, een tweede kans heb gekregen om mijn leven weer terug te krijgen. In 16 maanden tijd ben ik 32 kg afgevallen, geloof ik weer in mezelf, heb meer vertrouwen en is mijn levensvreugde toegenomen. Ik kan zelfs weer hardlopen. Dit gun ik iedereen die worstelt met overgewicht."

Harry

arrow-left
arrow-right
Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Maak kennis met X-Fittt GLI

Maak kennis met X-Fittt GLI