Start NU bij Formupgrade met onze GRATIS Proefweek, inclusief groepslessen. Ervaar Formupgrade nu zelf!

Sportschool Formupgrade in Arnhem helpt jou de 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een GRATIS Proefweek! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Formupgrade bij jou past. Voel jezelf beter! In onze spiksplinter nieuwe locatie in Arnhem Zuid. Aan de Koppelstraat 16, naast zwembad De Grote Koppel. En ook in onze locatie in Arnhem Noord, aan Onder de Linden 21a. Je bent van harte welkom.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Formupgrade ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Formupgrade voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Formupgrade."

Stel niet uit, start met een Gratis Proefweek om Formupgrade te ervaren

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool Formupgrade in Arnhem is dé plek voor fitness, fysiotherapie, leefstijlcoaching en groepslessen. Bij Formupgrade ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je jouw doelstellingen te laten halen.

 

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Doe mee aan onze workshops!

Doe mee aan onze workshops!

Geplaatst op: 2019-12-02

Binnen Formupgrade vinden wij het erg belangrijk dat onze professionele kennis wordt overgedragen naar jullie als sporter. Daarom bieden wij naast groepslessen ook workshops aan op het gebied van bewegen, voeding ...

Lees meer Meer nieuws
Resultaat na 6 weken X-Fittt GLI

Resultaat na 6 weken X-Fittt GLI

Geplaatst op: 2019-06-25

Met leefstijlcoaching vergoed door de basisverzekering

Lees meer Meer nieuws
 • Allemaal super bedankt voor de begeleiding ik voel me weer als herboren en lekker fit.

  Remco Wolfsen
 • Ik heb veel meer energie en voel me een stuk gelukkiger. Wat ik per maand betaal vind ik niet veel, voor alles wat ik krijg.

  Alexandra Coolen
 • Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik heb heel veel energie. Fijn is dat de abonnementen bij Formupgrade betaalbaar zijn.

  Richard Sanders
 • Ik ben alle trainers van Formupgrade dankbaar voor de hulp, en de gezellige lessen. Ik kan iedereen X-Fittt aanraden.

  Bianca Spijker
Remco Wolfsen Alexandra Coolen Richard Sanders Bianca Spijker