EGYM

EGym is de meest innovatieve sportmogelijkheid. In trainingen van 2 x 30 minuten per week behaal je gegarandeerd resultaat. Meld jezelf aan en ontdek de eGym cirkel van Formupgrade. In alle locaties.

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al jouw persoonlijke gegevens, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chip. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. En onderschat het nut niet van krachttraining bij afvallen. Wist je dat na een krachttraining jouw lichaam tot 48 uur lang ongeveer 10% meer calorieën verbrandt? En krachttraining kost minder tijd dan duursport. Twee keer per week krachttraining, is effectiever dan vier keer per week 3 kwartier hardlopen.

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke chip op je polsbandje;
  • Effectieve training, slechts 2×30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in jouw trainingsresultaat met een handige app;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

NIEUW! eGym Immunity Boost

Juist in deze tijd is regelmatig en doelgericht trainen zeer belangrijk voor het verbeteren van je gezondheid. Ben je geïnteresseerd in het versterken van je immuunsysteem? Begin dan met trainen met ons gloednieuwe ‘Immunity Boost’ programma en verander je spieren in immuniteit boosters!
Sterke spieren. Sterk immuunsysteem. Met zijn unieke intensiteit en progressie is het Immunity Boost trainingsprogramma ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten. Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten.Met gerichte spiertraining versterk je het immuunsysteem en train je doelgericht & effectief – zonder het risico op overbelasting.

Meer weten over het eGym of het eGym Immunity Boost programma en de verschillende trainingsfases?

Bezoek Formupgrade en vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Maak kennis met EGYM bij Formupgrade

Meld je aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

Formupgrade locatie Noord
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
+3126-3793253

Formupgrade locatie Zuid
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem
+3126-3823334
Gratis Gezondheidscheck voor Gelrepashouders

Gratis Gezondheidscheck voor Gelrepashouders

Geplaatst op: 2022-07-31

Heb je een Gelrepas en wil je gratis je gezondheid checken?  Meld je dan nu aan: sportinarnhem.nl/check-gelrepas De gratis gezondheid check bestaat uit: Gezondheidscheck Adviesgesprek Gratis p...

Lees meer Meer nieuws
Kom lekker sporten!

Kom lekker sporten!

Geplaatst op: 2021-12-18

Bewegen is noodzaak! Je kunt volop bij ons kunt sporten: Indoor & Outdoor. Kijk in ons nieuwe rooster, reserveer jouw sport moment en kom lekker sporten! Je kunt kiezen uit: Individuele fitne...

Lees meer Meer nieuws