Bedrijfsfitness

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Formupgrade is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper. Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

 

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres        Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen

Telefoon          0513 – 633 111

Fax                  0513 – 636 050

Email               info@bfnl.nl

Internet           www.bedrijfsfitnessnederland.nl

 

Intenz

Formupgrade is ook aangesloten met Nationaal Gezondheidsplan Intenz, een landelijk dekkende netwerk van fitnesscentra, brengt  iedere dag duizenden medewerkers in beweging. Dankzij deze fitness-regeling is bovendien 84% van de medewerkers via ons goedkoper uit! Zo wordt bewegen nog toegankelijker.

Dit doen we niet alleen met fitness, maar met beweeg en vitaliteitsprogramma’s op élk niveau. Via deze link kunt u meer hierover lezen: http://www.intenzgezondheidsplan.nl/